Lenjerie de pat, din bumbac, În avion, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie de pat, din bumbac, În avion, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Bucuraţi-vă se vise nepământeşti, trăite parcă în nori. Această lenjerie de pat, cu un imprimeu cu cabina de pilotaj a avionului, este ideală pentur toţi cei care iubesc avioanele şi călătoriile. Imprimeul de calitate şi bumbacul fin sunt garanţia unei rezistenţe şi durabilităţi mari ale acestei lenjerii de pat. Lenjeria are două feţe, cearşaful de plapumă şi faţa de pernă având acelaşi motiv, aşa cum se vede în fotografii. Poate fi un cadou excelent!   Datorită tehnologiei de fabricare a bumbacului în variantă renforce, ţesătura este mai rezistentă, dar mătăsoasă şi moale. Absoarbe mai bine umiditatea corporală şi reacţionează la diferenţele de temperatură, astfel încât să vă ofere un somn confortabil şi liniştit. Lenjeria se închide confortabil cu fermoar.   Pachetul conţine: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm
4,5 7
90

Lenjerie de pat, din bumbac, În avion, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie de pat, din bumbac, În avion, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBucuraţi-vă se vise nepământeşti, trăite parcă în nori. Această lenjerie de pat, cu un imprimeu cu cabina de pilotaj a avionului, este ideală pentur toţi cei care iubesc avioanele şi călătoriile. Imprimeul de calitate şi bumbacul fin sunt garanţia unei rezistenţe şi durabilităţi mari ale acestei lenjerii de pat. Lenjeria are două feţe, cearşaful de plapumă şi faţa de pernă având acelaşi motiv, aşa cum se vede în fotografii. Poate fi un cadou excelent!
 
Datorită tehnologiei de fabricare a bumbacului în variantă renforce, ţesătura este mai rezistentă, dar mătăsoasă şi moale. Absoarbe mai bine umiditatea corporală şi reacţionează la diferenţele de temperatură, astfel încât să vă ofere un somn confortabil şi liniştit. Lenjeria se închide confortabil cu fermoar.
 
Pachetul conţine:
  • 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm
  • 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm

Culoare: albastru
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single
 222237
Distribuie
herding

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide