Menu
Lenjerie pat Gipetex Catasta Tronchi 3D, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie pat Gipetex Catasta Tronchi 3D, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Lăsați-vă îmbiați spre relaxare în această lenjerie de pat frumoasă, cu motiv minunat 3D, cu inimă și lemn. Va deveni o adevărată bijuterie în dormitorul dvs. Imprimeul 3D este pe partea de sus, partea de jos fiind monocromă. Această lenjerie este din colecția 3D Stampa Digitale a u or designeri italieni, excelând prin calitatea imprimeului digital, prin motivele vii și materialul plăcut. Toate materialele provin din Italia. Se închide practic cu capse din plastic.   Compania Gipetex activează pe piața de lenjerii de pat deja de 40 de ani, dobândind o bogată experiență și fiind în măsură să fabrice produse exclusiviste, fără a utiliza substanțe chimice. Lenjeriile de pat ale lor a obținut fără probleme Certificatul Öeko-Tex® Standard 100. Mai trebuie menționată și colaborarea dintre companie Gipetex și cultivatorii de bumbac și producătorii de țesături din bumbac din America, asociați sub marca Cotton USA™.   Un alt certificat cu care compania se poate mândri este și cel menționat, Global Organic Textile Standard (GOTS), ceea ce este o certificare recunoscută a materialelor textile bio, fiind considerată ca și normă de referință pentru prelucrarea materialelor textile fabricate din fibre organice. Obținerea certificatului se bazează pe verificarea întregului lanț, de la cultivatori până la producători și, pe lângă chestiunile ecologice, acoperă și condițiile decente de muncă ale angajaților.   Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm
5,0 1
246

Lenjerie pat Gipetex Catasta Tronchi 3D, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

reducere -22% Transport gratuit

Lenjerie pat Gipetex Catasta Tronchi 3D, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

1 review-uri
Iniţial: 315,99 Lei | Reducere: 70,00 Lei 245,99 Lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: marți 17. 12. 2019  
Cumpărând obţineţi 58 Norocei

DescriereLăsați-vă îmbiați spre relaxare în această lenjerie de pat frumoasă, cu motiv minunat 3D, cu inimă și lemn. Va deveni o adevărată bijuterie în dormitorul dvs. Imprimeul 3D este pe partea de sus, partea de jos fiind monocromă. Această lenjerie este din colecția 3D Stampa Digitale a u or designeri italieni, excelând prin calitatea imprimeului digital, prin motivele vii și materialul plăcut. Toate materialele provin din Italia. Se închide practic cu capse din plastic.
 
Compania Gipetex activează pe piața de lenjerii de pat deja de 40 de ani, dobândind o bogată experiență și fiind în măsură să fabrice produse exclusiviste, fără a utiliza substanțe chimice. Lenjeriile de pat ale lor a obținut fără probleme Certificatul Öeko-Tex® Standard 100. Mai trebuie menționată și colaborarea dintre companie Gipetex și cultivatorii de bumbac și producătorii de țesături din bumbac din America, asociați sub marca Cotton USA™.
 
Un alt certificat cu care compania se poate mândri este și cel menționat, Global Organic Textile Standard (GOTS), ceea ce este o certificare recunoscută a materialelor textile bio, fiind considerată ca și normă de referință pentru prelucrarea materialelor textile fabricate din fibre organice. Obținerea certificatului se bazează pe verificarea întregului lanț, de la cultivatori până la producători și, pe lângă chestiunile ecologice, acoperă și condițiile decente de muncă ale angajaților.
 
Setul include:
  • 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm
  • 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm

Culoare: maro
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: capse
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Tip pat: pat single
 224459
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide