Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mănuşă bucătărie Nordic, 16 x 26 cm Mănuşă bucătărie Nordic, 16 x 26 cm
 Atmosfera de crăciun vă va însoţi şi în bucătăria dumneavoastră. Mănuşa va proteja excelent degetele şi încheietura dumneavoastră datorită dimensiunilor sale. Este echipată cu o agăţătoare practică pentru o agăţare comodă oriunde în bucătărie. Recomandăm completarea mănuşii cu alte accesorii pentru gospodărie cu motiv identic, care sunt de asemenea în oferta noastră. Îndulciţi-vă bucătăria după propriul gust. Mănuşile sunt cusute din metraj şi pot diferi uşor datorită diversităţii modelului.
4,5 15
17

Mănuşă bucătărie Nordic, 16 x 26 cm

Mănuşă bucătărie Nordic, 16 x 26 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAtmosfera de crăciun vă va însoţi şi în bucătăria dumneavoastră. Mănuşa va proteja excelent degetele şi încheietura dumneavoastră datorită dimensiunilor sale. Este echipată cu o agăţătoare practică pentru o agăţare comodă oriunde în bucătărie. Recomandăm completarea mănuşii cu alte accesorii pentru gospodărie cu motiv identic, care sunt de asemenea în oferta noastră. Îndulciţi-vă bucătăria după propriul gust. Mănuşile sunt cusute din metraj şi pot diferi uşor datorită diversităţii modelului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Dimensiuni: 4HOME
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 221517
Distribuie

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide