Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mănuşă Lucas din neopren, portocalie Mănuşă Lucas din neopren, portocalie
 Mănuşa Lucas este o mănuşă din neopren, rezistent la temperaturi de până la 220 °C. Mănuşa are dimensiuni de 30 x 16 cm. Datorită acestor dimensiuni nu va mai trebui să vă temeţi că vă ardeţi de marginea tăvii, a formei de formei de prăjitură sau a castronului de copt din cuptorul încins. Mănuşa nu are magnet, ci doar o gaică de atârnare confortabilă.
4,0 76
17

Mănuşă Lucas din neopren, portocalie

Mănuşă Lucas din neopren, portocalie

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMănuşa Lucas este o mănuşă din neopren, rezistent la temperaturi de până la 220 °C. Mănuşa are dimensiuni de 30 x 16 cm. Datorită acestor dimensiuni nu va mai trebui să vă temeţi că vă ardeţi de marginea tăvii, a formei de formei de prăjitură sau a castronului de copt din cuptorul încins. Mănuşa nu are magnet, ci doar o gaică de atârnare confortabilă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Material: neopren

Codul de catalog:

 217939
Distribuie

Review-uri

4,0 (76 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide