Mască facială din bumbac Ziarul mini medium Mască facială din bumbac Ziarul mini medium
Masca facială de înaltă calitate, cu două straturi și benzi elastice moi, care pot fi ajustate la mărimea necesară. Croiala de mască ergonomică, potrivită pentru mărimea mai mică a capului (potrivită pentru femei). Masca poate cuprinde picături mici de salivă, prin care se răspândesc bolile virale și respiratorii, astfel poate reduce posibilitatea de a le transmite. În același timp vă puteți proteja parțial și pe dumneavoastră.Masca poate fi de folos nu numai în timpul bolii, dar vă va proteja și în spații cu smog sau praf, sau poate servi ca protecție pentru persoanele cu imunitate redusă pentru a le proteja continuu. Masca facială din bumbac este refolosibilă, datorită materialului de calitate o puteți spăla fără probleme la temperatura de 60 °C, recomandăm călcarea la temperaturi înalte a părții din bumbac.Masca este cusută din metraj.
0,0 0
16

Mască facială din bumbac Ziarul mini medium

Mască facială din bumbac Ziarul mini medium Mască facială din bumbac Ziarul mini medium Mască facială din bumbac Ziarul mini medium Mască facială din bumbac Ziarul mini medium
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 11 clienţi

Mască facială din bumbac Ziarul mini medium

Variante de mărimi: 3 mărimi
15,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: luni 25. 01. 2021  
Cumpărând obţineţi 4 Norocei

DescriereMasca facială de înaltă calitate, cu două straturi și benzi elastice moi, care pot fi ajustate la mărimea necesară. Croiala de mască ergonomică, potrivită pentru mărimea mai mică a capului (potrivită pentru femei). Masca poate cuprinde picături mici de salivă, prin care se răspândesc bolile virale și respiratorii, astfel poate reduce posibilitatea de a le transmite. În același timp vă puteți proteja parțial și pe dumneavoastră.
 
Masca poate fi de folos nu numai în timpul bolii, dar vă va proteja și în spații cu smog sau praf, sau poate servi ca protecție pentru persoanele cu imunitate redusă pentru a le proteja continuu.
 
 Masca facială din bumbac este refolosibilă, datorită materialului de calitate o puteți spăla fără probleme la temperatura de 60 °C, recomandăm călcarea la temperaturi înalte a părții din bumbac.
Masca este cusută din metraj.

Culoare: alb + negru
Mărime: M
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 60 °C
 231537
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide