Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
New Baby Scutece din bumbac Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc.
 Scutecele din pânză reprezintă un accesoriu foarte important pentru primele luni de viață ale bebelușului. Au două margini fixe și două cusute, ceea ce reduce la minimum posibilitatea de rupere a marginilor în timpul spălării. Scutecele nu se usucă în uscător. Produs marcă cehă. Produsul este certificat de TZÚ (Institutul de Testare a Textilelor), s.p., Brno.
3,5 30
82