Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc.
 Scutece frumoase din pânză cu modele vesele reprezintă un accesoriu foarte important pentru primele luni de viață ale bebelușului. Au două margini fixe și două cusute, ceea ce reduce la minimum posibilitatea de rupere a marginilor în timpul spălării. Produs marcă cehă. Produsul a fost verificat de Institutul de Testare a Textilelor, s.p., Brno. Decorul și culoarea pot diferi, în funcție de oferta actuală.Instrucțiuni de întreținere:Recomandăm spălarea până la 90 °C. Folosiți detergenți pentru piele sensibilă. Nu folosiți clor. Recomandăm uscarea în poziție suspendată. Se calcă la temperatura de până la 200 °C. Nu curățați chimic.Produsele cu imagini recomandăm să le călcați pe partea de dos.Fabricat în v EU.
4,0 132
80

New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc.

reducere -17%
New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc. New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 13 clienţi

New Baby Scutece din bumbac cu imprimeu Standard, 60 x 80 cm, set 10 buc.

132 review-uri
Iniţial: 95,99 lei | Reducere: 16,00 lei 79,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 79,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

DescriereScutece frumoase din pânză cu modele vesele reprezintă un accesoriu foarte important pentru primele luni de viață ale bebelușului. Au două margini fixe și două cusute, ceea ce reduce la minimum posibilitatea de rupere a marginilor în timpul spălării. Produs marcă cehă. Produsul a fost verificat de Institutul de Testare a Textilelor, s.p., Brno.

Decorul și culoarea pot diferi, în funcție de oferta actuală.

Instrucțiuni de întreținere:
Recomandăm spălarea până la 90 °C. Folosiți detergenți pentru piele sensibilă. Nu folosiți clor. Recomandăm uscarea în poziție suspendată. Se calcă la temperatura de până la 200 °C. Nu curățați chimic.
Produsele cu imagini recomandăm să le călcați pe partea de dos.
Fabricat în v EU.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni: 60 x 80 cm
Greutate: 115 g/m2
Material: 100% bumbac
Număr de piese într-un set: 10 buc.
Spălare recomandată: 90 °C

Codul de catalog:

 230282
Distribuie

Review-uri

4,0 (132 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide