Oală smălțuită Belis Sofia, cu capac, 6,1 l Oală smălțuită Belis Sofia, cu capac, 6,1 l
 Această oală, cu capac din sticlă și mânere metalice, este foarte potrivită pentru prepararea de ciorbe, sosuri, paste, cartofi şi alte garnituri. Este o oală dintr-o serie de vase cehești de calitate, cu un design atemporal.   Capac din sticlă este prevăzut cu orificiu de degajare a aburului. Oala este fabricată din tablă cu grosime de 1 - 1,2 mm. În interior este un strat de granit albastru-gri - cel bun tip de smalț. Este un smalț cu un conținut mai mare de cuarț, ceea ce asigură rezistența crescută la deteriorare mecanică. La exterior este smalț albastru și fitinguri din inox. Este potrivit pentru toate tipurile de plite.   Vasele smălțuite sunt sănătoase și igienice. Smalțul protejează alimentele împotriva pătrunderii ionilor metalici dăunători și bacteriile nu se înmulțesc pe suprafața netedă. Este practic. Este ușor de curățat și rezistent la deteriorări mecanice.   Această oală, inclusiv capacul, poate fi folosită în cuptor până la 220 °C.
4,5 8
133

Oală smălțuită Belis Sofia, cu capac, 6,1 l

Oală smălțuită Belis Sofia, cu capac, 6,1 l

Variante de mărimi: 4 mărimi
8 review-uri
132,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

DescriereAceastă oală, cu capac din sticlă și mânere metalice, este foarte potrivită pentru prepararea de ciorbe, sosuri, paste, cartofi şi alte garnituri. Este o oală dintr-o serie de vase cehești de calitate, cu un design atemporal.
 
Capac din sticlă este prevăzut cu orificiu de degajare a aburului. Oala este fabricată din tablă cu grosime de 1 - 1,2 mm. În interior este un strat de granit albastru-gri - cel bun tip de smalț. Este un smalț cu un conținut mai mare de cuarț, ceea ce asigură rezistența crescută la deteriorare mecanică. La exterior este smalț albastru și fitinguri din inox. Este potrivit pentru toate tipurile de plite.
 
Vasele smălțuite sunt sănătoase și igienice. Smalțul protejează alimentele împotriva pătrunderii ionilor metalici dăunători și bacteriile nu se înmulțesc pe suprafața netedă. Este practic. Este ușor de curățat și rezistent la deteriorări mecanice.
 
Această oală, inclusiv capacul, poate fi folosită în cuptor până la 220 °C.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Diametru: 24 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 19 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: smalț
Mărime: 6,1 l
Vitroceramică: Da
Volum: 6,1 l

Codul de catalog:

 115677
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide