Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc. Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc.
Aceste pahare originale cu un design modern vă garantează plăcerea de a savura o cafea excelentă. Potrivite mai ales pentru cafea espresso și lungo, dar vor fi folosite și la servirea altor băuturi calde sau reci.Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată. Datorită proprietăților termoizolante a peretelui dublu, partea din exterior a paharului asigură un confort termic, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.Avantaje:  rezistență la temperaturi ridicate și cele joase  rezistență la fisuri și zgârieturi   la utilizare cu băutura caldă nu vă ardeți  menține temperatura ideală pe durata îndelungatăCaracteristici:  suflate manual  perete dublu  rezistență la deterioarare mecanică  rezistență termică  total transparente
4,5 1938
49

Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc.

reducere -40%
Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc. Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc. Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc. Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 32 clienţi

Pahare Termo espresso 4Home Hot&Cool 80 ml, 2 buc.

1938 review-uri
Iniţial: 81,99 lei | Reducere: 33,00 lei 48,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 45,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

DescriereAceste pahare originale cu un design modern vă garantează plăcerea de a savura o cafea excelentă. Potrivite mai ales pentru cafea espresso și lungo, dar vor fi folosite și la servirea altor băuturi calde sau reci.
 
Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată. Datorită proprietăților termoizolante a peretelui dublu, partea din exterior a paharului asigură un confort termic, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.
 
 
Avantaje:
  •  rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
  •  rezistență la fisuri și zgârieturi
  •   la utilizare cu băutura caldă nu vă ardeți
  •  menține temperatura ideală pe durata îndelungată
 
Caracteristici:
  •  suflate manual
  •  perete dublu
  •  rezistență la deterioarare mecanică
  •  rezistență termică
  •  total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 7 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 80 ml

Codul de catalog:

 107258
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (1938 review-uri)
98 % clienţii recomandă
66 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide