Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare TomJerry Aqua 3 buc. Pahare TomJerry Aqua 3 buc.
 Pahare Tom&Jerry  Aqua 3 buc. Setul de 3 pahare cu suprafața rotunjită Tom&Jerry cu motiv original, preferat de copii­.Setul poate fi un cadou potrivit pentru copii. Dimensiuni: diametru 8,1 cm, diametru de jos 4,2 cm, diametru de sus 7,6 cm.
4,5 10
13

Pahare TomJerry Aqua 3 buc.

Pahare TomJerry Aqua 3 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePahare Tom&Jerry  Aqua 3 buc. Setul de 3 pahare cu suprafața rotunjită Tom&Jerry cu motiv original, preferat de copii­.Setul poate fi un cadou potrivit pentru copii. Dimensiuni: diametru 8,1 cm, diametru de jos 4,2 cm, diametru de sus 7,6 cm.

Parametri şi specificaţii

Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 3 buc.
Volum: 210 ml

Codul de catalog:

 104642
Distribuie

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide