Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc.
 Faceți bucurie nu numai copiilor, cu aceste pahare termo originale. Pahare drăguțe în formă de ursuleț fac parte din familia colecției preferate Hot&Cool, de această dată în design original, pentru toți cei cu suflet jucăuș. Fie că veți savura din ele ceaiul cu miere, cacao cald, limonadă de casă, oricând veți avea parte de o atmosferă veselă. Paharul are perețe de exterior frumos rotunjit, pentru o manipulare ușoară chiar și pentru mânuțele mici ale copiilor, perete din interior are forma de cap drăguță a ursulețului, care va zâmbi de fiecae dată când veți umple paharul cu băutura preferată. Paharele sunt din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura băutura fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: ·        menține temperatura ideală pe durata îndelungată ·        la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți ·        băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet ·        paharul nu se brumează ·        compatibil cu mașina de spălat vase ·        rezistență la temperaturi ridicate și cele joase ·        rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: ·        suflate manual ·        perete dublu ·        rezistență la deteriorare mecanică ·        rezistență termică ·        total transparente
4,0 23
46

Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc.

Reducere -62%
Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 26 clienţi

Pahare termo 4Home Hot&Cool Polar Bear 200 ml, 2 buc.

23 review-uri
Iniţial: 119,99 lei | Reducere: 74,00 lei 45,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 45,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 18 Norocei

DescriereFaceți bucurie nu numai copiilor, cu aceste pahare termo originale. Pahare drăguțe în formă de ursuleț fac parte din familia colecției preferate Hot&Cool, de această dată în design original, pentru toți cei cu suflet jucăuș. Fie că veți savura din ele ceaiul cu miere, cacao cald, limonadă de casă, oricând veți avea parte de o atmosferă veselă.

Paharul are perețe de exterior frumos rotunjit, pentru o manipulare ușoară chiar și pentru mânuțele mici ale copiilor, perete din interior are forma de cap drăguță a ursulețului, care va zâmbi de fiecae dată când veți umple paharul cu băutura preferată.

Paharele sunt din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura băutura fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

·        menține temperatura ideală pe durata îndelungată

·        la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți

·        băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet

·        paharul nu se brumează

·        compatibil cu mașina de spălat vase

·        rezistență la temperaturi ridicate și cele joase

·        rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

·        suflate manual

·        perete dublu

·        rezistență la deteriorare mecanică

·        rezistență termică

·        total transparente

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 8,5 cm
Înălţime: 9 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 200 ml

Codul de catalog:

 125563
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide