Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Dino, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Dino, 150 x 200 cm
  Această pătură luminoasă, din imitație de lână, cu dinozauri, va fi pe placul oricărui mic aventurier. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când stați în fața televizorului sau când vă savurați ceaiul preferat. Modelul original, cu dinozauri veseli pe un fundal gri, strălucește în întuneric, fiind astfel apreciat nu numai de copii, ci și de toți membrii familiei dvs. care au un suflet romantic. O faţă a păturii este din micro-flanelă fină şi cealaltă parte din imitație de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiți. Imitația de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzește perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroși. Încălzește la fel de bine ca lâna naturală, cu diferența că nu atrage acarienii. Poate fi așadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.Pătura este realizată printr-o metodă specială, în care se adaugă la imprimeu fibre fluorescente, care strălucesc atunci când sunt expuse la lumină. Pătura are toate aprobările necesare și îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru sănătate. Lăsați pătura expusă la lumina directă a soarelui sau sub iluminare interioară în timpul zilei. Pătura se va "reîncărca" în mod natural, astfel încât să strălucească seara.Cu cât lumina este mai intensă, cu atât produsul va străluci mai mult și pe mai mult timp în întuneric. Vă recomandăm să lăsați pătura la lumină cât mai mult timp posibil, dar cel puțin 10 minute.
4,5 226
81

Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Dino, 150 x 200 cm

Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Dino, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această pătură luminoasă, din imitație de lână, cu dinozauri, va fi pe placul oricărui mic aventurier. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când stați în fața televizorului sau când vă savurați ceaiul preferat. Modelul original, cu dinozauri veseli pe un fundal gri, strălucește în întuneric, fiind astfel apreciat nu numai de copii, ci și de toți membrii familiei dvs. care au un suflet romantic.
 
O faţă a păturii este din micro-flanelă fină şi cealaltă parte din imitație de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiți. Imitația de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzește perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroși. Încălzește la fel de bine ca lâna naturală, cu diferența că nu atrage acarienii. Poate fi așadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.
 
Pătura este realizată printr-o metodă specială, în care se adaugă la imprimeu fibre fluorescente, care strălucesc atunci când sunt expuse la lumină.
 
Pătura are toate aprobările necesare și îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru sănătate. Lăsați pătura expusă la lumina directă a soarelui sau sub iluminare interioară în timpul zilei. Pătura se va "reîncărca" în mod natural, astfel încât să strălucească seara.
 
Cu cât lumina este mai intensă, cu atât produsul va străluci mai mult și pe mai mult timp în întuneric. Vă recomandăm să lăsați pătura la lumină cât mai mult timp posibil, dar cel puțin 10 minute.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 430 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 236459
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (226 review-uri)
98 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide