Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm
  O pătură luminoasă, din imitație de lână, pentru momente de relaxare pline de romantism. Înveliți-vă în imitația de lână călduroasă atunci când savurați o cană de ceai preferat și bucurați-vă de zilele reci într-o armonie perfectă. Modelul fermecător, cu inimi și stele pe un fundal roz, strălucește în întuneric, fiind astfel apreciat nu numai de copii, ci și de toți membrii familiei dvs. care au un suflet romantic. O faţă a păturii este din micro-flanelă fină şi cealaltă parte din imitație de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiți. Imitația de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzește perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroși. Încălzește la fel de bine ca lâna naturală, cu diferența că nu atrage acarienii. Poate fi așadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.Pătura este realizată printr-o metodă specială, în care se adaugă la imprimeu fibre fluorescente, care strălucesc atunci când sunt expuse la lumină. Pătura are toate aprobările necesare și îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru sănătate. Lăsați pătura expusă la lumina directă a soarelui sau sub iluminare interioară în timpul zilei. Pătura se va "reîncărca" în mod natural, astfel încât să strălucească seara.Cu cât lumina este mai intensă, cu atât produsul va străluci mai mult și pe mai mult timp în întuneric. Vă recomandăm să lăsați pătura la lumină cât mai mult timp posibil, dar cel puțin 10 minute.
4,5 171
104

Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm

reducere -49%
Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm
Acest produs este vizualizat de 25 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 12 clienţi

Pătură luminoasă din imitație lână 4Home Heart, 150 x 200 cm

171 review-uri
Iniţial: 203,99 lei | Reducere: 100,00 lei 103,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 103,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 52 Norocei

Descriere

O pătură luminoasă, din imitație de lână, pentru momente de relaxare pline de romantism. Înveliți-vă în imitația de lână călduroasă atunci când savurați o cană de ceai preferat și bucurați-vă de zilele reci într-o armonie perfectă. Modelul fermecător, cu inimi și stele pe un fundal roz, strălucește în întuneric, fiind astfel apreciat nu numai de copii, ci și de toți membrii familiei dvs. care au un suflet romantic.
 
O faţă a păturii este din micro-flanelă fină şi cealaltă parte din imitație de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiți. Imitația de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzește perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroși. Încălzește la fel de bine ca lâna naturală, cu diferența că nu atrage acarienii. Poate fi așadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.
 
Pătura este realizată printr-o metodă specială, în care se adaugă la imprimeu fibre fluorescente, care strălucesc atunci când sunt expuse la lumină.
 
Pătura are toate aprobările necesare și îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru sănătate. Lăsați pătura expusă la lumina directă a soarelui sau sub iluminare interioară în timpul zilei. Pătura se va "reîncărca" în mod natural, astfel încât să strălucească seara.
 
Cu cât lumina este mai intensă, cu atât produsul va străluci mai mult și pe mai mult timp în întuneric. Vă recomandăm să lăsați pătura la lumină cât mai mult timp posibil, dar cel puțin 10 minute.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 430 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 236443
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (171 review-uri)
97 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide