Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm
  Perna Soț de rezervă este un partener perfect în pat, fie că vă place să dormiți pe o parte, fie că suferiți de dureri de spate sau poate doar aveti nevoie de reazăm. Perna de relaxare poate fi folosită ca o pernă de îmbrățișat, dar va fi perfectă pentru un somn confortabil și mai sănătos. Are o husă detașabilă care este respirabilă cu extracte benefice din bambus, care au proprietăți antibacteriene și hipoalergenice. Modelul îmbunătățit cu umplutura din spumă cu memorie va ridica această pernă preferată la un alt nivel de calitate în ceea ce privește efectele benefice asupra sănătății. Spuma cu memorie se va adapta optim corpului și va oferi cel mai bun suport la somn sau la relax. Va ajuta la problemele cu dureri de spate, probleme cu coloană vertebrală sau șold, sau va deveni un suport confortabil în timpul sarcinii. Somnul dumneavoastră va fi mai sănătos și vă veți trezi odihniți. După despachetare, vă recomandăm să lăsați perna întinsă liber. După 3 zile va căpăta dimensiunile afișate.
4,5 11
135

Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm

reducere -22% Noutate
Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 202 clienţi

Pernă relaxare 4Home Soțul de rezervădin spumă cu memorie Bamboo, 50 x 150 cm

Variante de mărimi: 2 mărimi
11 review-uri
Iniţial: 172,99 lei | Reducere: 38,00 lei 134,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 13. 12. 2021  
Cumpărând obţineţi 41 Norocei

Descriere

Perna Soț de rezervă este un partener perfect în pat, fie că vă place să dormiți pe o parte, fie că suferiți de dureri de spate sau poate doar aveti nevoie de reazăm. Perna de relaxare poate fi folosită ca o pernă de îmbrățișat, dar va fi perfectă pentru un somn confortabil și mai sănătos. Are o husă detașabilă care este respirabilă cu extracte benefice din bambus, care au proprietăți antibacteriene și hipoalergenice.

Modelul îmbunătățit cu umplutura din spumă cu memorie va ridica această pernă preferată la un alt nivel de calitate în ceea ce privește efectele benefice asupra sănătății. Spuma cu memorie se va adapta optim corpului și va oferi cel mai bun suport la somn sau la relax. Va ajuta la problemele cu dureri de spate, probleme cu coloană vertebrală sau șold, sau va deveni un suport confortabil în timpul sarcinii. Somnul dumneavoastră va fi mai sănătos și vă veți trezi odihniți.

După despachetare, vă recomandăm să lăsați perna întinsă liber. După 3 zile va căpăta dimensiunile afișate.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 50 x 150 cm
Material: 70 % poliester, 30 % fibre de bambus
Mărime: 50 x 150 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 250704
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide