Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pilotă Antistress, pentru tot anul, 140 x 200 cm Pilotă Antistress, pentru tot anul, 140 x 200 cm
 Pilota Antistress este concepută să vă ofere un somn liniştit. Pilota Antistress poate fi folosită pe tot parcursul anului datorită calităţii excelente a microfibrelor şi fibrelor de carbon utilizate la confecţionarea ei. Fibrele de carbon servesc pentru a descărca electricitatea şi tensiunea statică. Astfel, pilota asigură un somn linişti şi plăcut. Pilotele Antistress sunt fabricate în mod tradiţional de compania cehă Kvalitex. Materialul de înveliş constă din ţesătura Antistress care este fabricată din microfibre din poliester printr-o tehnologie inovatoare. Aceste microfibre din poliester au jumătate din diametrul fibrelor de mătase. Ca să vă puteţi imagina, microfibra este de zece ori mai subţire decât firul de păr. Aceste microfibre dau ţesăturii fineţe şi luciu, fiind foarte plăcută la atingere şi având o capacitate de absorbţie mare. Ţesătura Antistress respinge umezeala şi frigul din exterior, absorbind umezeala în interiorul fibrelor, răcorind vara şi încălzind iarna. Pilotele şi pernele Antistress sunt potrivite pentru alergici.
4,5 16
225

Pilotă Antistress, pentru tot anul, 140 x 200 cm

Pilotă Antistress, pentru tot anul, 140 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePilota Antistress este concepută să vă ofere un somn liniştit. Pilota Antistress poate fi folosită pe tot parcursul anului datorită calităţii excelente a microfibrelor şi fibrelor de carbon utilizate la confecţionarea ei. Fibrele de carbon servesc pentru a descărca electricitatea şi tensiunea statică. Astfel, pilota asigură un somn linişti şi plăcut. Pilotele Antistress sunt fabricate în mod tradiţional de compania cehă Kvalitex. Materialul de înveliş constă din ţesătura Antistress care este fabricată din microfibre din poliester printr-o tehnologie inovatoare. Aceste microfibre din poliester au jumătate din diametrul fibrelor de mătase. Ca să vă puteţi imagina, microfibra este de zece ori mai subţire decât firul de păr. Aceste microfibre dau ţesăturii fineţe şi luciu, fiind foarte plăcută la atingere şi având o capacitate de absorbţie mare. Ţesătura Antistress respinge umezeala şi frigul din exterior, absorbind umezeala în interiorul fibrelor, răcorind vara şi încălzind iarna. Pilotele şi pernele Antistress sunt potrivite pentru alergici.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Greutatea umpluturii: 850 g
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: 100% poliester (fibre sintetice)
Mărime: 140 x 200 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat single
Utilizare de sezon: 4 anotimpuri

Codul de catalog:

 214148
Distribuie
kvalitex

Review-uri

4,5 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide