Menu
Racletă de baie Kela VISTA, negru Racletă de baie Kela VISTA, negru
 Doriți să aveți curate cabina de duș sau baia. fără urmă de mucegai în rosturile de la faianță? Nu este neapărat nevoie să curățați din greu rosturile cu periuța de dinți sau să folosiți soluții de curățare agresive care distrug mucegaiul dar și mâinile dvs.   Racleta pentru geam este o soluție eficientă și simplă. Dacă treceți cu racleta pe geam sau faianță după ce ați făcut duș, se îndepărtează o mare parte din apă și umiditate și rosturile nu vor mai fi încărcate. Bineînțeles că această racletă poate fi utilizată și pentru spălarea geamurilor sau parbrizelor de mașină.   Aceste raclete sunt fabricate de marca germană KELA, utilizându-se materiale rezistente de calitate - oțel inoxidabil și silicon. Sunt ideale pentru curățarea cabinelor de duș, ferestrelor, oglinzilor sau faianței. Pachetul include și un suport de păstrare a racletei.
0,0 0
170

Racletă de baie Kela VISTA, negru

Racletă de baie Kela VISTA, negru

169,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 10. 11. 2020  
Cumpărând obţineţi 41 Norocei

DescriereDoriți să aveți curate cabina de duș sau baia. fără urmă de mucegai în rosturile de la faianță? Nu este neapărat nevoie să curățați din greu rosturile cu periuța de dinți sau să folosiți soluții de curățare agresive care distrug mucegaiul dar și mâinile dvs.
 
Racleta pentru geam este o soluție eficientă și simplă. Dacă treceți cu racleta pe geam sau faianță după ce ați făcut duș, se îndepărtează o mare parte din apă și umiditate și rosturile nu vor mai fi încărcate. Bineînțeles că această racletă poate fi utilizată și pentru spălarea geamurilor sau parbrizelor de mașină.
 
Aceste raclete sunt fabricate de marca germană KELA, utilizându-se materiale rezistente de calitate - oțel inoxidabil și silicon. Sunt ideale pentru curățarea cabinelor de duș, ferestrelor, oglinzilor sau faianței. Pachetul include și un suport de păstrare a racletei.

Culoare: negru
Înălţime: 4 cm
Lăţime: 23,5 cm
Lungime: 22,5 cm
Material: inox + plastic
Număr de piese într-un set: 2 buc.
 116484
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide