Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Razetă buruieni Fiskars QuikFit Razetă buruieni Fiskars QuikFit
Pentru îndepărtarea buruienilor și afânarea solului prin mișcarea înainte-înapoi. Partea de lucru fabricată din oțel aliat cu bor. Fiskars QuikFit™ oferă soluții inteligente și de siguranță, mai ales în locurile greu accesibile. Permite curățarea gazonului eficientă, și oferă funcționalitate inovatoare în grădină. Sistemul unic de închidere automată Fiskars QuikFit a căștigat premiul întăi în competiția Red Dot Award: Product Design 2010. O soluție simplă și flexibilă pentru cultivarea legumelor sa a florilor în grădina dumneavoastră. Un sistem unic, pentru economisire de spațiu unde puteți folosi o coadă pentru mai multe capete interschimbabile. Coada recomandată: coada QuikFit M (1000664 |136022).
4,5 3
90

Razetă buruieni Fiskars QuikFit

reducere -7%
Razetă buruieni Fiskars QuikFit Razetă buruieni Fiskars QuikFit Razetă buruieni Fiskars QuikFit

Razetă buruieni Fiskars QuikFit

3 review-uri
Iniţial: 96,99 lei | Reducere: 7,00 lei 89,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 89,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescrierePentru îndepărtarea buruienilor și afânarea solului prin mișcarea înainte-înapoi. Partea de lucru fabricată din oțel aliat cu bor.
Fiskars QuikFit™ oferă soluții inteligente și de siguranță, mai ales în locurile greu accesibile. Permite curățarea gazonului eficientă, și oferă funcționalitate inovatoare în grădină. Sistemul unic de închidere automată Fiskars QuikFit a căștigat premiul întăi în competiția Red Dot Award: Product Design 2010.
O soluție simplă și flexibilă pentru cultivarea legumelor sa a florilor în grădina dumneavoastră. Un sistem unic, pentru economisire de spațiu unde puteți folosi o coadă pentru mai multe capete interschimbabile. Coada recomandată: coada QuikFit M (1000664 |136022).

Codul de catalog:

 676787
Distribuie
fiskars

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide