Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Săpunieră Koziol Sense, alb Săpunieră Koziol Sense, alb
  Această săpunieră originală va atrage atenţia mai ales prin designul elegant. În plus, poate fi completată cu alte produse din colecţia Sensecare este fabricată din materiale ecologice - 100% trestie de zahăr..   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.
4,0 26
23

Săpunieră Koziol Sense, alb

Săpunieră Koziol Sense, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această săpunieră originală va atrage atenţia mai ales prin designul elegant. În plus, poate fi completată cu alte produse din colecţia Sensecare este fabricată din materiale ecologice - 100% trestie de zahăr..
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10,4 cm
Culoare: alb
Înălţime: 1,7 cm
Lăţime: 14 cm

Codul de catalog:

 678905
Distribuie
koziol

Review-uri

4,0 (26 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide