Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Schleich - - Stație de cercetare a dinozaurilor,45 x 45 x 36 cm Schleich - - Stație de cercetare a dinozaurilor,45 x 45 x 36 cm
 Adânc în jungla Amazonului, o stația ascunsă oferă tot ce aveți nevoie pentru a cerceta ultimii dinozauri vii. Pe lângă centrul de comandă, stația are și o platformă de observare cu acoperiș mobil în două ape și cu o macara. Sub el se află un punct de carantină pentru dinozaurii proaspăt capturați. Prima examinare poate fi efectuată chiar aici, iar apoi dinozaurii pot fi eliberați în incintă printr-o trapă. Aoleu! A scăpat un velociraptor! Oare comandantul Maxx va reuși să-l prindă din nou?   Figurinele au mâini și picioare mobile. Tunul poate să tragă. Macaraua are un troliu pivotant cu frânghie. Setul conține două figurine de dinozauri și o figurină de cercetător.   Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.
4,5 3
440

Schleich - - Stație de cercetare a dinozaurilor,45 x 45 x 36 cm

Schleich - - Stație de cercetare a dinozaurilor,45 x 45 x 36 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAdânc în jungla Amazonului, o stația ascunsă oferă tot ce aveți nevoie pentru a cerceta ultimii dinozauri vii. Pe lângă centrul de comandă, stația are și o platformă de observare cu acoperiș mobil în două ape și cu o macara. Sub el se află un punct de carantină pentru dinozaurii proaspăt capturați. Prima examinare poate fi efectuată chiar aici, iar apoi dinozaurii pot fi eliberați în incintă printr-o trapă. Aoleu! A scăpat un velociraptor! Oare comandantul Maxx va reuși să-l prindă din nou?
 
Figurinele au mâini și picioare mobile. Tunul poate să tragă. Macaraua are un troliu pivotant cu frânghie. Setul conține două figurine de dinozauri și o figurină de cercetător.
 
Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 36 cm
Culoare: gri
Înălţime: 45 cm
Lăţime: 45 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 4 ani

Codul de catalog:

 690552
Distribuie
schleich

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide