Șervet bucătărie Butter Kings Birds with flowers, 50 x 70 cm, set 2 buc. Șervet bucătărie Butter Kings Birds with flowers, 50 x 70 cm, set 2 buc.
 Un set de șervete, pentru cei cărora le place să fie împreună. Un accesoriu ideal pentru o bucătărie modernă, care face mai plăcute clipele petrecute împreună la gătit. Culorile moderne vor lumina interiorul. Șervetele sunt fabricate din bumbac 100%, sunt foarte plăcute la atingere și absorb bine. Setul este ambalat într-o cutie de cadou.   Butter Kings este o marcă cehească originală, care oferă accesorii de uz casnic pline de culori, de imagini vesele și de motive un pic năstrușnice. Dorește să vă înveselească casa cu accesorii originale și chiar reușește acest lucru.
0,0 0
79

Șervet bucătărie Butter Kings Birds with flowers, 50 x 70 cm, set 2 buc.

Șervet bucătărie Butter Kings Birds with flowers, 50 x 70 cm, set 2 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn set de șervete, pentru cei cărora le place să fie împreună. Un accesoriu ideal pentru o bucătărie modernă, care face mai plăcute clipele petrecute împreună la gătit. Culorile moderne vor lumina interiorul. Șervetele sunt fabricate din bumbac 100%, sunt foarte plăcute la atingere și absorb bine. Setul este ambalat într-o cutie de cadou.
 
Butter Kings este o marcă cehească originală, care oferă accesorii de uz casnic pline de culori, de imagini vesele și de motive un pic năstrușnice. Dorește să vă înveselească casa cu accesorii originale și chiar reușește acest lucru.

Culoare: multicoloră
Material: 100% bumbac
Mărime: 50 x 70 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Spălare recomandată: 60 °C
 228633
Distribuie
butterkings

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide