Menu
Serviciul de masă pentru copii Amefa Ballerina, cu tacâm, 7 buc. Serviciul de masă pentru copii Amefa Ballerina, cu tacâm, 7 buc.
 Acest set de servit masa marca Amefa este special conceput pentru copii, este compus din 7 iese și are un motiv cu o balerină. Cu siguranță că va fi pe placul oricărei fetițe. Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10, vesela din porțelan de calitate. Setul este adecvat pentru copii de la vârsta de 4 ani.   Setul conține: câte 1 buc. furculiță, cuțit, lingură, linguriță 1 buc. farfurie diam. 19 cm 1 buc. castron diam. 16,5 cm 1 buc. cană l 8 cm, î. 9,5 cm   Amefa produce tacâmuri de înaltă calitate, care îndeplinesc cele mai strice cerințe pentru utilizarea în gastronomie și pentru uzul casnic.
4,5 78
74

Serviciul de masă pentru copii Amefa Ballerina, cu tacâm, 7 buc.

Serviciul de masă pentru copii Amefa Ballerina, cu tacâm, 7 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest set de servit masa marca Amefa este special conceput pentru copii, este compus din 7 iese și are un motiv cu o balerină. Cu siguranță că va fi pe placul oricărei fetițe. Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10, vesela din porțelan de calitate. Setul este adecvat pentru copii de la vârsta de 4 ani.
 
Setul conține:
  • câte 1 buc. furculiță, cuțit, lingură, linguriță
  • 1 buc. farfurie diam. 19 cm
  • 1 buc. castron diam. 16,5 cm
  • 1 buc. cană l 8 cm, î. 9,5 cm
 
Amefa produce tacâmuri de înaltă calitate, care îndeplinesc cele mai strice cerințe pentru utilizarea în gastronomie și pentru uzul casnic.

Culoare: roz
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Număr de piese într-un set: 7 buc.
 108980
Distribuie

Review-uri

4,5 (78 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide