Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set 3 organizatoare pliabile Wenko , 30 x 18 x 15cm Set 3 organizatoare pliabile Wenko ,  30 x 18 x 15cm
 Aceste organizatoare pliabile din plastic de calitate sunt ideale pentru depozitarea și organizarea ustensilelor de bucătărie, pungilor cu condimente, condimentelor, ustensilelor de curățenie - bureți, lavete, detergenți, dar pot fi folosite și pentru CD-uri, lenjerie intimă sau jucării mici și multe altele. Organizatoarele pot fi puse în dulap, sertar, comodă, cămară, garderobă, birou, pe scurt, oriunde aveți nevoie de organizarea lucrurilor și de mai multă ordine. Se pot plia atunci când nu le folosiți. Set 3 buc.
4,0 19
70

Set 3 organizatoare pliabile Wenko , 30 x 18 x 15cm

Set 3 organizatoare pliabile Wenko ,  30 x 18 x 15cm Set 3 organizatoare pliabile Wenko ,  30 x 18 x 15cm Set 3 organizatoare pliabile Wenko ,  30 x 18 x 15cm Set 3 organizatoare pliabile Wenko ,  30 x 18 x 15cm Set 3 organizatoare pliabile Wenko ,  30 x 18 x 15cm Set 3 organizatoare pliabile Wenko ,  30 x 18 x 15cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 6 clienţi

Set 3 organizatoare pliabile Wenko , 30 x 18 x 15cm

19 review-uri
69,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 69,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereAceste organizatoare pliabile din plastic de calitate sunt ideale pentru depozitarea și organizarea ustensilelor de bucătărie, pungilor cu condimente, condimentelor, ustensilelor de curățenie - bureți, lavete, detergenți, dar pot fi folosite și pentru CD-uri, lenjerie intimă sau jucării mici și multe altele.
Organizatoarele pot fi puse în dulap, sertar, comodă, cămară, garderobă, birou, pe scurt, oriunde aveți nevoie de organizarea lucrurilor și de mai multă ordine. Se pot plia atunci când nu le folosiți. Set 3 buc.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Culoare: alb
Înălţime: 18 cm
Lăţime: 30 cm
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 126482
Distribuie
wenko

Review-uri

4,0 (19 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide