Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool
 Setul universal pentru servire Raindrop va oferi stil băuturilor servite. Carafa practică și 4 pahare în design original cu motiv plastic decent pe pereți, vor fi potrivite pentru servirea băuturilo nu numai în timpul verii. Datorită carafei practice de 1,3 l puteți servi băutura pentru întreaga famillie. Are capac de inox cu etanș de calitate, care va proteja băuturile față de insecte, în plus va completa designul simplu. Setul Raindrop este fabricat manul din sticlă borosilicată care este ușoară și refractară. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: compatibil cu mașina de spălat vase rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi set avantajos capac din inox cu etanș de calitate Setul include: 4x pahar 360 ml 1x carafă de sticlă cu capac 1 300 ml
4,5 89
67

Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool

reducere -53%
Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 36 clienţi

Set carafă și pahare 4Home Raindrop Hot&Cool

89 review-uri
Iniţial: 142,99 lei | Reducere: 76,40 lei 66,59 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 16. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereSetul universal pentru servire Raindrop va oferi stil băuturilor servite. Carafa practică și 4 pahare în design original cu motiv plastic decent pe pereți, vor fi potrivite pentru servirea băuturilo nu numai în timpul verii. Datorită carafei practice de 1,3 l puteți servi băutura pentru întreaga famillie. Are capac de inox cu etanș de calitate, care va proteja băuturile față de insecte, în plus va completa designul simplu.

Setul Raindrop este fabricat manul din sticlă borosilicată care este ușoară și refractară. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

  • compatibil cu mașina de spălat vase
  • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
  • rezistență la fisuri și la zgârieturi
  • set avantajos
  • capac din inox cu etanș de calitate

Setul include:

  • 4x pahar 360 ml
  • 1x carafă de sticlă cu capac 1 300 ml

Culoare: pur
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 5 buc.
 111979
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (89 review-uri)
100 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide