Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml
Set de pahare termo Maxxo „Coffee", 2 piese, 235 ml. Sticlă dublă borosilicată TERMO menţine mult timp temperatura dorită a băuturii. Băuturile calde sau reci îşi vor păstra temperatura mult timp. Paharele se remarcă printr-un design modern şi rezistenţă foarte bună la temperaturi înalte sau joase. Sunt fabricate din sticlă borosilicată groasă (2 x 2 mm), care este mai rezistentă la deformările termice decât sticla normală. Sunt mai rezistente la zgârieturi şi crăpături decât paharele din sticlă tradiţională. Rezistente la substanţe chimice.   Recomandăm ca spălarea acestor pahare în maşina de spălat vase să se facă la temperaturi mai mici şi cu un program economic.
4,5 843
43

Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml

Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Set de pahare termo Maxxo „Coffee" 2 piese, 235 ml

843 review-uri
42,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 42,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

Descriere

Set de pahare termo Maxxo „Coffee", 2 piese, 235 ml. Sticlă dublă borosilicată TERMO menţine mult timp temperatura dorită a băuturii. Băuturile calde sau reci îşi vor păstra temperatura mult timp. Paharele se remarcă printr-un design modern şi rezistenţă foarte bună la temperaturi înalte sau joase. Sunt fabricate din sticlă borosilicată groasă (2 x 2 mm), care este mai rezistentă la deformările termice decât sticla normală. Sunt mai rezistente la zgârieturi şi crăpături decât paharele din sticlă tradiţională. Rezistente la substanţe chimice.
 
Recomandăm ca spălarea acestor pahare în maşina de spălat vase să se facă la temperaturi mai mici şi cu un program economic.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 10,2 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 235 ml

Codul de catalog:

 104348
Distribuie
maxxo

Review-uri

4,5 (843 review-uri)
98 % clienţii recomandă
19 recenzii

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide