Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set doze condimente Orion BLACK, 16 piese, cu suport Set doze condimente Orion BLACK, 16 piese, cu suport
 Acest stativ pivotant din lemn are un design interesant cu bare din inox negre și cu orificii în care sunt 16 doze din sticlă pentru condimente. Dozele au diametru de 4,5 cm și înălțime de 10 cm. Fiecare doză are o sită și un capac din plastic negru. În funcție de condimentul sau aroma introduse, puteți lăsa sita sau o puteți îndepărta pentru a putea vărsa comod bucățile mai mari, cum ar fi ienibaharul, cuișoarele etc. Întregul stativ va fi nu doar un element elegant pe un blat de bucătărie modern sau clasic, dar veți avea și o imagine clară asupra condimentelor păstrate.  Dozele din sticlă pot fi spălate în mașina de spălat vase după cum este necesar, celelalte părți din plastic trebuie doar spălate în apă caldă cu detergent și lăsate să se usuce bine. Dimensiuni: stativ - 17,5 x 17,5 x 29,5 cm, doză - volum 0,08 l, diam. 4,5 cm, î. 10 cm. Dozele din sticlă (fără capac și sită) se pot spăla în mașina de spălat vase.
4,5 35
174

Set doze condimente Orion BLACK, 16 piese, cu suport

Set doze condimente Orion BLACK, 16 piese, cu suport

35 review-uri
173,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 173,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: miercuri 14. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 48 Norocei

DescriereAcest stativ pivotant din lemn are un design interesant cu bare din inox negre și cu orificii în care sunt 16 doze din sticlă pentru condimente. Dozele au diametru de 4,5 cm și înălțime de 10 cm. Fiecare doză are o sită și un capac din plastic negru. În funcție de condimentul sau aroma introduse, puteți lăsa sita sau o puteți îndepărta pentru a putea vărsa comod bucățile mai mari, cum ar fi ienibaharul, cuișoarele etc.
Întregul stativ va fi nu doar un element elegant pe un blat de bucătărie modern sau clasic, dar veți avea și o imagine clară asupra condimentelor păstrate. 
Dozele din sticlă pot fi spălate în mașina de spălat vase după cum este necesar, celelalte părți din plastic trebuie doar spălate în apă caldă cu detergent și lăsate să se usuce bine.
Dimensiuni: stativ - 17,5 x 17,5 x 29,5 cm, doză - volum 0,08 l, diam. 4,5 cm, î. 10 cm. Dozele din sticlă (fără capac și sită) se pot spăla în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17,5 cm
Culoare: negru
Greutate: 2,27 kg
Înălţime: 29,5 cm
Lăţime: 17,5 cm
Material: sticlă + lemn
Număr de piese într-un set: 16 buc.

Codul de catalog:

 125092
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (35 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide