Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set lumânări şi aroma-lampă Sentir Pomegranate, 12 buc. Set lumânări şi aroma-lampă Sentir Pomegranate, 12 buc.
 Căutaţi un cadou pentru cineva care iubeşte aroma-lămpile? Cumpăraţi acest set care conţine 3 uleiuri aromate cu volum de 10 ml, aroma-lampă, 8 lumânări tip pastilă care vor fi suficiente pentru mult timp. Veţi avea într-un singur pachet tot de ce este nevoie pentru a parfuma întreaga casă.
3,0 1
27

Set lumânări şi aroma-lampă Sentir Pomegranate, 12 buc.

Set lumânări şi aroma-lampă Sentir Pomegranate, 12 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCăutaţi un cadou pentru cineva care iubeşte aroma-lămpile? Cumpăraţi acest set care conţine 3 uleiuri aromate cu volum de 10 ml, aroma-lampă, 8 lumânări tip pastilă care vor fi suficiente pentru mult timp. Veţi avea într-un singur pachet tot de ce este nevoie pentru a parfuma întreaga casă.

Parametri şi specificaţii

Număr de piese într-un set: 12 buc.

Codul de catalog:

 682265
Distribuie

Review-uri

3,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide