Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set pastile de curățare ECOEGG pentru mașina de spălat rufe, 6 buc. Set pastile de curățare ECOEGG pentru mașina de spălat rufe, 6 buc.
 Pastile Ecoegg Detox curăță bine mașina de spălat rufe, chiar și în locuri pe care nu le vedeți atunci când o curățați manual. Cu ajutorul lor puteți îndepărta depunerile de detergent, sau altă mizerie. Pastilele Detox vor curăța în profunzime resturi și impurități din mașina de spălat vase, vor îndepărta mirosurile nedorite. Vos lăsa mașina de spălat rufe mai curată și strălucitoare.
4,5 13
32

Set pastile de curățare ECOEGG pentru mașina de spălat rufe, 6 buc.

Set pastile de curățare ECOEGG pentru mașina de spălat rufe, 6 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePastile Ecoegg Detox curăță bine mașina de spălat rufe, chiar și în locuri pe care nu le vedeți atunci când o curățați manual.

Cu ajutorul lor puteți îndepărta depunerile de detergent, sau altă mizerie.

Pastilele Detox vor curăța în profunzime resturi și impurități din mașina de spălat vase, vor îndepărta mirosurile nedorite. Vos lăsa mașina de spălat rufe mai curată și strălucitoare.

Parametri şi specificaţii

Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 800784
Distribuie
ecoegg

Review-uri

4,5 (13 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide