Șic în bucătărie Șorț alb cu buline negre, 65 x 70 cm Șic în bucătărie Șorț alb cu buline negre, 65 x 70 cm
 Cu acest șorț cu buline roșii, veți fi cu siguranță șic în bucătărie. Vă va cuceri prin croiala sa, materialul plăcut și, în plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mărime. Este o mărime universală (pentru o circumferință a taliei de până la 150 cm).   Are o fundiță atașată cu ac de siguranță pe buzunar, care se poate scoate înainte de spălare. Se poate lega după necesitate în spatele gâtului și în talie. În plus, este confecționată în Republica Cehă din materiale exclusiv cehe.   Se spală delicat la treizeci de grade sau, eventual, la patruzeci de grade cu rotații mai mici. Recomandăm să nu uscați în uscător nici să nu folosiți înălbitori.
0,0 0
110

Șic în bucătărie Șorț alb cu buline negre, 65 x 70 cm

Șic în bucătărie Șorț alb cu buline negre, 65 x 70 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCu acest șorț cu buline roșii, veți fi cu siguranță șic în bucătărie. Vă va cuceri prin croiala sa, materialul plăcut și, în plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mărime. Este o mărime universală (pentru o circumferință a taliei de până la 150 cm).
 
Are o fundiță atașată cu ac de siguranță pe buzunar, care se poate scoate înainte de spălare. Se poate lega după necesitate în spatele gâtului și în talie. În plus, este confecționată în Republica Cehă din materiale exclusiv cehe.
 
Se spală delicat la treizeci de grade sau, eventual, la patruzeci de grade cu rotații mai mici. Recomandăm să nu uscați în uscător nici să nu folosiți înălbitori.

Culoare: alb + negru
Dimensiuni: 65 x 70 cm
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 40 °C
 231497
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide