Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm
 Suport farfurii Serenity din colecția Serenity de la Altom Design nu este doar un element funcțional, ci o adevărată oază de armonie și liniște în interiorul dumneavoastră. Modelul floral delicat, inspirat de culorile pajiștilor naturale, aduce o atmosferă de liniște direct pe masa dvs. Culoarea acestui suport de farfurii, care face referire la tonuri pământii, este perfectă pentru orice interior și adaugă o notă de blândețe și eleganță. Confecționat din pâslă moale, nu numai că protejează suprafața, dar aduce o atmosferă de căldură plăcută și liniște în casa dvs. Cu culorile bine alese și modelul subtil fac din suportul Serenity de la Altom Design nu doar un obiect practic, ci și un decor frumos care aduce pace și armonie în fiecare zi. Adăugați acest element unic pe masa dvs., aducând liniștea naturii și o atmosferă relaxantă în casa dvs. .
0,0 0
26

Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm

reducere -19% Noutate
Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm

Suport farfurii Altom din pâslă Serenity 43 x 30cm

Iniţial: 31,99 lei | Reducere: 6,00 lei 25,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 25,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereSuport farfurii Serenity din colecția Serenity de la Altom Design nu este doar un element funcțional, ci o adevărată oază de armonie și liniște în interiorul dumneavoastră. Modelul floral delicat, inspirat de culorile pajiștilor naturale, aduce o atmosferă de liniște direct pe masa dvs.

Culoarea acestui suport de farfurii, care face referire la tonuri pământii, este perfectă pentru orice interior și adaugă o notă de blândețe și eleganță. Confecționat din pâslă moale, nu numai că protejează suprafața, dar aduce o atmosferă de căldură plăcută și liniște în casa dvs.

Cu culorile bine alese și modelul subtil fac din suportul Serenity de la Altom Design nu doar un obiect practic, ci și un decor frumos care aduce pace și armonie în fiecare zi. Adăugați acest element unic pe masa dvs., aducând liniștea naturii și o atmosferă relaxantă în casa dvs.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Dimensiuni: 43 x 30 cm
Lăţime: 30 cm
Lungime: 43 cm
Material: pâslă
Număr de piese într-un set: 1 buc.

Codul de catalog:

 132995
Distribuie
altom

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide