Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tăietor de aluat DELÍCIA, Paște Tăietor de aluat DELÍCIA, Paște
 Prăjiturile Linzer nu trebuie să lipsească nici pe masa de Paște. O delicatesă delicată din unt, cu motive de iepurași, pui, miei, lalele, fluturi și, desigur, ouă, care va împodobi cu siguranță masa de sărbătoare.   Fiecare set conține 2 rotițe mari cu o margine netedă și ondulată și 6 mini forme cu decoruri tematice. Bucurați-vă de prăjituri de Paște frumos modelate! Formele sunt așezate organizat pe un inel din plastic, pentru a nu se pierde și a fi ușor de păstrat.  
4,5 27
26

Tăietor de aluat DELÍCIA, Paște

Tăietor de aluat DELÍCIA, Paște

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePrăjiturile Linzer nu trebuie să lipsească nici pe masa de Paște. O delicatesă delicată din unt, cu motive de iepurași, pui, miei, lalele, fluturi și, desigur, ouă, care va împodobi cu siguranță masa de sărbătoare.
 
Fiecare set conține 2 rotițe mari cu o margine netedă și ondulată și 6 mini forme cu decoruri tematice. Bucurați-vă de prăjituri de Paște frumos modelate! Formele sunt așezate organizat pe un inel din plastic, pentru a nu se pierde și a fi ușor de păstrat.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 6 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 8 buc.

Codul de catalog:

 115139
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (27 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide