Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Termos cu cană Tescoma CONSTANT CREAM, 0,5 l Termos cu cană Tescoma CONSTANT CREAM, 0,5 l
 Este excelent pentru transportul și servirea băuturilor calde și reci, excelează într-un design minimalist atemporal și un finisaj plăcut într-o culoare atractivă. Termosul cu ceașcă CONSTANT Cream, inclusiv inserția termoizolatoare, este fabricat din oțel inoxidabil de calitate superioară. Este foarte rezistentă în cazul utilizării obișnuite și practic nu se sparge.   Ceașca pentru servirea băuturilor are un mâner cu formă optimă, care se ține confortabil și nu deranjează la transportul și depozitarea termosului. Termosul are un capac practic ce se deschide cu o singură atingere și o garnitură din silicon de calitate, datorită căreia păstrează băuturile calde sau reci chiar și în cazul turnării frecvente. Garanție 5 ani.
5,0 4
65

Termos cu cană Tescoma CONSTANT CREAM, 0,5 l

Reducere
Termos cu cană Tescoma CONSTANT CREAM, 0,5 l Termos cu cană Tescoma CONSTANT CREAM, 0,5 l Termos cu cană Tescoma CONSTANT CREAM, 0,5 l

Termos cu cană Tescoma CONSTANT CREAM, 0,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereEste excelent pentru transportul și servirea băuturilor calde și reci, excelează într-un design minimalist atemporal și un finisaj plăcut într-o culoare atractivă. Termosul cu ceașcă CONSTANT Cream, inclusiv inserția termoizolatoare, este fabricat din oțel inoxidabil de calitate superioară. Este foarte rezistentă în cazul utilizării obișnuite și practic nu se sparge.
 
Ceașca pentru servirea băuturilor are un mâner cu formă optimă, care se ține confortabil și nu deranjează la transportul și depozitarea termosului. Termosul are un capac practic ce se deschide cu o singură atingere și o garnitură din silicon de calitate, datorită căreia păstrează băuturile calde sau reci chiar și în cazul turnării frecvente. Garanție 5 ani.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 7 cm
Greutate: 0,37 kg
Înălţime: 26 cm
Lăţime: 8 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: Plastic
Volum: 0,5 l

Codul de catalog:

 117741
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide