Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tontarelli Cutie de depozitare cu capac Stockbox 25 l, transparentă/verde Tontarelli Cutie de depozitare cu capac Stockbox 25 l, transparentă/verde
 Cutia de depozitare Tontarelli Stockbox cu capac de 25 de litri este un ajutor ideal și practic pentru fiecare gospodărie. Poate fi folosită pentru depozitarea hainelor de sezon, pături, jucării sau chiar în timpul mutării. Cutia transparentă vă va ajuta să țineți evidența și ordinea. Datorită capacului colorat de plastic veți proteja obiectele depozitate de praf și veți împiedica vărsarea conținutului. Când puneți lucrurile, trebuie să deschideți doar 1/2 din capac fără a fi nevoie să scoateți întregul capac. Cutia este completată de roți practice care permit mutarea ușoară.
4,5 10
77

Tontarelli Cutie de depozitare cu capac Stockbox 25 l, transparentă/verde

Tontarelli Cutie de depozitare cu capac Stockbox 25 l, transparentă/verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCutia de depozitare Tontarelli Stockbox cu capac de 25 de litri este un ajutor ideal și practic pentru fiecare gospodărie. Poate fi folosită pentru depozitarea hainelor de sezon, pături, jucării sau chiar în timpul mutării. Cutia transparentă vă va ajuta să țineți evidența și ordinea. Datorită capacului colorat de plastic veți proteja obiectele depozitate de praf și veți împiedica vărsarea conținutului. Când puneți lucrurile, trebuie să deschideți doar 1/2 din capac fără a fi nevoie să scoateți întregul capac. Cutia este completată de roți practice care permit mutarea ușoară.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 39,5 cm
Culoare: verde
Înălţime: 17 cm
Lăţime: 59 cm
Material: Plastic
Volum: 25 l

Codul de catalog:

 802750
Distribuie
tontarelli

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide