Menu
Vas ceramic pentru murături Morava, 15 l Vas ceramic pentru murături Morava, 15 l
Vasul de murături îşi va găsi o multitudine de aplicaţii în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet. Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii şi păstrează o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiţii pentru maturare şi pentru obţinerea gustului corespunzător. Vasul are formă cilindrică și capac. Este prevăzut cu mânere pentru o manipulare mai bună.
3,0 1
225

Vas ceramic pentru murături Morava, 15 l

Transport gratuit Noutate

Vas ceramic pentru murături Morava, 15 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVasul de murături îşi va găsi o multitudine de aplicaţii în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet.
 
Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii şi păstrează o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiţii pentru maturare şi pentru obţinerea gustului corespunzător. Vasul are formă cilindrică și capac. Este prevăzut cu mânere pentru o manipulare mai bună.
 

Adâncime: 38 cm
Culoare: maro
Greutate: 12,61 kg
Înălţime: 43 cm
Lăţime: 41 cm
Material: ceramică
Volum: 15 l
 116798
Distribuie

Review-uri

3,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide