Menu
Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l
 Vasul de murături îşi va găsi o multitudine de aplicaţii în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet. Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii şi păstrează o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiţii pentru maturare şi pentru obţinerea gustului corespunzător. Vasul este prevăzut cu un capac şi cu un cleşte din lemn pentru scoaterea alimentelor. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte. În plus, este prevăzut cu un jgheab în care se toarnă apă, astfel încât procesul de murare să se desfăşoare cât mai bine.
4,5 96
142

Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l

reducere -13%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 6 clienţi

Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l

96 review-uri
Iniţial: 163,99 Lei | Reducere: 22,00 Lei 141,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: joi 01. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 43 Norocei

DescriereVasul de murături îşi va găsi o multitudine de aplicaţii în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet. Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii şi păstrează o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiţii pentru maturare şi pentru obţinerea gustului corespunzător. Vasul este prevăzut cu un capac şi cu un cleşte din lemn pentru scoaterea alimentelor. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte. În plus, este prevăzut cu un jgheab în care se toarnă apă, astfel încât procesul de murare să se desfăşoare cât mai bine.

Culoare: maro
Diametru: 20,5 cm
Înălţime: 32 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Volum: 6 l
 111685
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (96 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide