Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l
 Vasul de murături îşi va găsi o multitudine de aplicaţii în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet. Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii şi păstrează o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiţii pentru maturare şi pentru obţinerea gustului corespunzător. Vasul este prevăzut cu un capac şi cu un cleşte din lemn pentru scoaterea alimentelor. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte. În plus, este prevăzut cu un jgheab în care se toarnă apă, astfel încât procesul de murare să se desfăşoare cât mai bine.
4,5 177
140

Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l

Vas ceramic pentru murături Orion, 6 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVasul de murături îşi va găsi o multitudine de aplicaţii în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet. Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii şi păstrează o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiţii pentru maturare şi pentru obţinerea gustului corespunzător. Vasul este prevăzut cu un capac şi cu un cleşte din lemn pentru scoaterea alimentelor. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte. În plus, este prevăzut cu un jgheab în care se toarnă apă, astfel încât procesul de murare să se desfăşoare cât mai bine.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Diametru: 20,5 cm
Înălţime: 32 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Volum: 6 l

Codul de catalog:

 111685
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (177 review-uri)
99 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide