Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vas murături Orion 1,3 l Vas murături Orion 1,3 l
 Oala pentru murarea legumelor vă va ajuta să preparați murături delicioase și gustoase pentru întreaga familie.   Murăturile sunt legume fermentate cu bacterii lactice. În general, legumele fermentate activează sistemul imunitar în lupta împotriva bacteriilor și virușilor, întăresc organismul împotriva infecțiilor și susțin producția de sânge și de hormoni. Doza zilnică recomandată este de 2 linguri de amestec murat. Murăturile sunt ideale și care garnitură la felul principal sau ca ingredient în salate. Rețetele se găsesc în interiorul pachetului.   Capacul interior este presat de tija din lemn și de cauciuc, penru a presa bine legumele puse la murat. Material: ceramică, lemn, cauciuc. Dimensiuni: volum 1,3 l, diam. 13,5 cm, î. 14/20 cm. Oala este compatibilă cu mașina de spălat vase.
4,5 65
82

Vas murături Orion 1,3 l

Vas murături Orion 1,3 l Vas murături Orion 1,3 l Vas murături Orion 1,3 l Vas murături Orion 1,3 l Vas murături Orion 1,3 l
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 10 clienţi

Vas murături Orion 1,3 l

65 review-uri
81,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

DescriereOala pentru murarea legumelor vă va ajuta să preparați murături delicioase și gustoase pentru întreaga familie.
 
Murăturile sunt legume fermentate cu bacterii lactice. În general, legumele fermentate activează sistemul imunitar în lupta împotriva bacteriilor și virușilor, întăresc organismul împotriva infecțiilor și susțin producția de sânge și de hormoni. Doza zilnică recomandată este de 2 linguri de amestec murat. Murăturile sunt ideale și care garnitură la felul principal sau ca ingredient în salate. Rețetele se găsesc în interiorul pachetului.
 
Capacul interior este presat de tija din lemn și de cauciuc, penru a presa bine legumele puse la murat. Material: ceramică, lemn, cauciuc. Dimensiuni: volum 1,3 l, diam. 13,5 cm, î. 14/20 cm. Oala este compatibilă cu mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Diametru: 13,5 cm
Înălţime: 20 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Volum: 1,3 l

Codul de catalog:

 113663
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (65 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide