Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vatră portabilă Kansas, 47 x 21 cm Vatră portabilă Kansas, 47 x 21  cm
Focarul portabil pentru foc de grădină, potrivit pentru grădina dvs. pentru a crea focuri de tabără fără riscuri. Bol de foc elegant și simplu, cu suport din fier laminat la rece, ușor de transportat și de depozitat, un partener pentru întâlnirile de vară în grădină cu prietenii, familia sau pentru serile romantice în doi. Suportul este compus din trei picioare pentru o stabilitate amplă. înălțime focar: 20,5 cm (suport + bol) înălțime suport: 14,5 cm.
0,0 0
100

Vatră portabilă Kansas, 47 x 21 cm

Noutate
Vatră portabilă Kansas, 47 x 21  cm

Vatră portabilă Kansas, 47 x 21 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFocarul portabil pentru foc de grădină, potrivit pentru grădina dvs. pentru a crea focuri de tabără fără riscuri. Bol de foc elegant și simplu, cu suport din fier laminat la rece, ușor de transportat și de depozitat, un partener pentru întâlnirile de vară în grădină cu prietenii, familia sau pentru serile romantice în doi. Suportul este compus din trei picioare pentru o stabilitate amplă.
  • înălțime focar: 20,5 cm (suport + bol)
  • înălțime suport: 14,5 cm
.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 47 cm
Greutate: 1,7 kg
Înălţime: 21 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 705622
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide