Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.
 Uitați de latierele obișnuite și serviți oaspeților Dvs. lapte la cafea direct din „uger de vacă“. Latiera originală Moo are interiorul special format și datorită designului deosebit va impresiona oaspeții dumneavoastră. Perete dublu și proprietăți termo vor asigura temperatura dorită a laptelui mult timp. Colecția Hot&Cool va fi un accesoriu unic pentru masa zilnică și cea de sărbătoare. Latiera este lucrată manual din sticlă borosilicată refractară și ușoară cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită este rezistența la temperaturi joase și înalte, la deteriorare mecanică și la contact cu chimicale. Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistența mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 655
36

4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.

reducere -55%
4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc. 4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 71 clienţi

4Home Latieră termo Moo Hot&Cool 240 ml, 1 buc.

655 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 44,00 lei 35,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 05. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

Descriere



Uitați de latierele obișnuite și serviți oaspeților Dvs. lapte la cafea direct din „uger de vacă“. Latiera originală Moo are interiorul special format și datorită designului deosebit va impresiona oaspeții dumneavoastră. Perete dublu și proprietăți termo vor asigura temperatura dorită a laptelui mult timp. Colecția Hot&Cool va fi un accesoriu unic pentru masa zilnică și cea de sărbătoare.

Latiera este lucrată manual din sticlă borosilicată refractară și ușoară cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită este rezistența la temperaturi joase și înalte, la deteriorare mecanică și la contact cu chimicale.

Caracteristici:

  • suflate manual
  • perete dublu
  • rezistența mărită la deteriorare mecanică
  • proprietăți termoizolante
  • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9 cm
Înălţime: 11 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 1 buc.
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 108777
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (655 review-uri)
98 % clienţii recomandă
19 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide