Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Agăţătoare Koziol Elli, negru Agăţătoare Koziol Elli, negru
  Nici măcar o agăţătoare obişnuită nu ar trebui să fie anostă! Această agăţătoare sub formă de bufniţă se fixează cu bandă dublu adezivă şi atrage atenţia mai ales prin design. Poate fi folosită la agăţarea prosoapelor sau a altor articole textile.   Este fabricată din material plastic de calitate 100 % reciclabilcare nu conţine BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianţi.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.
0,0 0
35

Agăţătoare Koziol Elli, negru

Agăţătoare Koziol Elli, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Nici măcar o agăţătoare obişnuită nu ar trebui să fie anostă! Această agăţătoare sub formă de bufniţă se fixează cu bandă dublu adezivă şi atrage atenţia mai ales prin design. Poate fi folosită la agăţarea prosoapelor sau a altor articole textile.
 
Este fabricată din material plastic de calitate 100 % reciclabilcare nu conţine BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianţi.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 2,6 cm
Culoare: negru
Înălţime: 8 cm
Lăţime: 4,8 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 678851
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide