Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat
 Coșul de gunoi automat, cu formă pătrată, are o suprafață exterioară din oțel inoxidabil lucios. Recipientul detașabil din interior este fabricat din material plastic. Majoritatea coșurilor de gunoi necesită un control manual cu mâna sau piciorul, acest coș nou de deșeuri are senzori și nu necesită contact. Capacul coșului se deschide și se închide automat, ceea ce crește igiena și caracterul practic. Produsul funcționează pe principiul fotoelectric, este foarte fiabil, puternic și funcționează cu un consum redus de energie. Alimentare baterii 4 x AA - nu fac parte din ambalaj.
4,0 32
346

Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat

reducere -24% Transport gratuit
Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat

Banquet Coș de gunoi cu senzor 25 l, pătrat

32 review-uri
Iniţial: 457,99 lei | Reducere: 112,00 lei 345,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 67 Norocei

DescriereCoșul de gunoi automat, cu formă pătrată, are o suprafață exterioară din oțel inoxidabil lucios. Recipientul detașabil din interior este fabricat din material plastic. Majoritatea coșurilor de gunoi necesită un control manual cu mâna sau piciorul, acest coș nou de deșeuri are senzori și nu necesită contact. Capacul coșului se deschide și se închide automat, ceea ce crește igiena și caracterul practic. Produsul funcționează pe principiul fotoelectric, este foarte fiabil, puternic și funcționează cu un consum redus de energie. Alimentare baterii 4 x AA - nu fac parte din ambalaj.

 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28 cm
Înălţime: 49 cm
Lăţime: 28 cm
Material: inox + plastic
Volum: 25 l

Codul de catalog:

 802442
Distribuie
banquet

Review-uri

4,0 (32 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide