Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
BergHOFF Formă cozonac GEM, 32 cm BergHOFF Formă cozonac GEM, 32 cm
  Oțelul carbon ușor garantează o distribuție excelentă a căldurii pentru coacere uniformă. Forma de prăjituri este acoperită cu o suprafață antiaderentă de înaltă calitate, astfel încât preparatele alimentare să nu se lipească.Curățare foarte ușoară. Forma are pe ea linii, care vor ușura tăierea preparatelor în felii uniforme.    Dimensiuni interioare ale formei: 27,5 cm x 27,5 cm x 3 cm, dimensiunile exterioare ale formei: 32 cm x 30,5 cm x 3 cm.
5,0 2
66

BergHOFF Formă cozonac GEM, 32 cm

BergHOFF Formă cozonac GEM, 32 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Oțelul carbon ușor garantează o distribuție excelentă a căldurii pentru coacere uniformă. Forma de prăjituri este acoperită cu o suprafață antiaderentă de înaltă calitate, astfel încât preparatele alimentare să nu se lipească.Curățare foarte ușoară. Forma are pe ea linii, care vor ușura tăierea preparatelor în felii uniforme. 
 
Dimensiuni interioare ale formei: 27,5 cm x 27,5 cm x 3 cm, dimensiunile exterioare ale formei: 32 cm x 30,5 cm x 3 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 32 cm
Înălţime: 3 cm
Maşina de spălat: Da
Material: oțel de carbon

Codul de catalog:

 121231
Distribuie
berghoff

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide