Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19
  Compania AKAI este specializată în crearea de electronice muzicale. Aceasta vă prezintă acum boxa portabilă pentru petreceri, ABTS-TK19. Aceasta are încorporate 2 difuzoare de 6,5" cu o putere totală de ieșire de 8 W RMS. Permite reproducerea fără fir prin Bluetooth 5.0. Dispune de un slot USB și un slot pentru carduri SD cu suport pentru format MP3/WMA/WAV/APE. Este capabil să recepționeze radio FM la o frecvență de 87,5 - 108 MHz. Celelalte conexiuni ale sale permit conectarea unei chitare electrice, a unui microfon și a unui AUX. Bateria încorporată asigură o durată de ascultare de până la 2,5 ore.
0,0 0
515

Boxă AKAI ABTS-TK19

Transport gratuit
Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19 Boxă AKAI ABTS-TK19

Boxă AKAI ABTS-TK19

514,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 514,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 125 Norocei

Descriere

Compania AKAI este specializată în crearea de electronice muzicale. Aceasta vă prezintă acum boxa portabilă pentru petreceri, ABTS-TK19.

Aceasta are încorporate 2 difuzoare de 6,5" cu o putere totală de ieșire de 8 W RMS. Permite reproducerea fără fir prin Bluetooth 5.0. Dispune de un slot USB și un slot pentru carduri SD cu suport pentru format MP3/WMA/WAV/APE. Este capabil să recepționeze radio FM la o frecvență de 87,5 - 108 MHz. Celelalte conexiuni ale sale permit conectarea unei chitare electrice, a unui microfon și a unui AUX. Bateria încorporată asigură o durată de ascultare de până la 2,5 ore.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 27 cm
Culoare: negru
Greutate: 3,87 kg
Înălţime: 59 cm
Lăţime: 29 cm
Putere: 8 W

Codul de catalog:

 805843
Distribuie
akai

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide