Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Boxă portabilă AKAI CS6 SHINE, BT,iluminare LED Boxă portabilă AKAI CS6 SHINE, BT,iluminare LED
 Akai CS6 Shine este o stație portabilă pentru a vă putea asculta muzica preferată oriunde ați merge. Dispune de o baterie cu litiu de 2200 mA capabilă să asigure reproducerea muzicii timp de peste 8 ore cu o singură încărcare. Difuzorul va deveni, de asemenea, un decor modern pentru apartamentul dvs. deoarece dispune de iluminare LED cu 7 culori diferite (alb, roz, verde, verde, albastru, lămâie, albastru ciel, violet) care alternează și se reglează în funcție de ritmul melodiei. În funcție de iluminarea ambientală, există o opțiune pentru a regla luminozitatea în funcție de preferințele dvs. Puteți transporta cu ușurință difuzorul de mânerul din piele PU, dacă doriți să creați un iluminat ambiental într-un alt spațiu. În plus, are un port Aux-In cu posibilitatea de a reproduce muzică de la diverse dispozitive, cum ar fi laptop, telefon mobil etc. și o funcție AWS cu 2 unități pentru ieșire stereo.
0,0 0
324

Boxă portabilă AKAI CS6 SHINE, BT,iluminare LED

Boxă portabilă AKAI CS6 SHINE, BT,iluminare LED

323,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 323,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 80 Norocei

DescriereAkai CS6 Shine este o stație portabilă pentru a vă putea asculta muzica preferată oriunde ați merge. Dispune de o baterie cu litiu de 2200 mA capabilă să asigure reproducerea muzicii timp de peste 8 ore cu o singură încărcare. Difuzorul va deveni, de asemenea, un decor modern pentru apartamentul dvs. deoarece dispune de iluminare LED cu 7 culori diferite (alb, roz, verde, verde, albastru, lămâie, albastru ciel, violet) care alternează și se reglează în funcție de ritmul melodiei.

În funcție de iluminarea ambientală, există o opțiune pentru a regla luminozitatea în funcție de preferințele dvs. Puteți transporta cu ușurință difuzorul de mânerul din piele PU, dacă doriți să creați un iluminat ambiental într-un alt spațiu. În plus, are un port Aux-In cu posibilitatea de a reproduce muzică de la diverse dispozitive, cum ar fi laptop, telefon mobil etc. și o funcție AWS cu 2 unități pentru ieșire stereo.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 20 cm
Greutate: 0,83 kg
Înălţime: 16,3 cm
Putere: 5 W

Codul de catalog:

 805842
Distribuie
akai

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide