Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Branțuri cu presopunctură, cu magneți, de bărbați Branțuri cu presopunctură, cu magneți, de bărbați
 Profitați de combinația dintre magneți și presopunctură. Contribuiți la confortul și la senzația plăcută de a merge. Cu ajutorul magneților susțineți circulația sângelui la nivelul membrelor inferioare. Masajul prin presopunctură vă întărește corpul și ameliorează oboseala. Purtând zilnic aceste branțuri preveniți umflarea și durerile de picioare. Puteți purta branțurile toată ziua și oriunde, mai ales când faceți sport sau când prestați o muncă solicitantă.   Prin stimularea punctelor de presopunctură ale picioarelor veți obține un efect pozitiv asupra întregului corp, deoarece se activează terminațiile nervoase, ceea ce la rândul său îmbunătățește funcționarea organelor individuale. Fiecare branț este prevăzut cu cinci magneți.   Mărime universală 39-44, se pot decupa la mărimea necesară.
4,0 55
27

Branțuri cu presopunctură, cu magneți, de bărbați

reducere -48%
Branțuri cu presopunctură, cu magneți, de bărbați Branțuri cu presopunctură, cu magneți, de bărbați

Branțuri cu presopunctură, cu magneți, de bărbați

55 review-uri
Iniţial: 51,99 lei | Reducere: 25,00 lei 26,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: luni 05. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereProfitați de combinația dintre magneți și presopunctură. Contribuiți la confortul și la senzația plăcută de a merge. Cu ajutorul magneților susțineți circulația sângelui la nivelul membrelor inferioare. Masajul prin presopunctură vă întărește corpul și ameliorează oboseala. Purtând zilnic aceste branțuri preveniți umflarea și durerile de picioare. Puteți purta branțurile toată ziua și oriunde, mai ales când faceți sport sau când prestați o muncă solicitantă.
 
Prin stimularea punctelor de presopunctură ale picioarelor veți obține un efect pozitiv asupra întregului corp, deoarece se activează terminațiile nervoase, ceea ce la rândul său îmbunătățește funcționarea organelor individuale. Fiecare branț este prevăzut cu cinci magneți.
 
Mărime universală 39-44, se pot decupa la mărimea necesară.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu

Codul de catalog:

 352405
Distribuie

Review-uri

4,0 (55 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide