Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cafetieră ECG KP 2116 Easy Cafetieră ECG KP 2116 Easy
Ziua începe mult mai plăcut cu o ceașcă de cafea bună. De aceea va recomandăm ECG KP 2116 Easy, un aparat pentru preparat cafea prin picurare, creat pentru a vă face dimineața mai relaxată și placută, sau cliepele petrecute cu oaspeții și familia. Utilizarea este extrem de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să umpleți rezervorul cu apă, să adăugați cafea măcinată sau ceai în filtru - folosind cupa de măsurare - și să apăsați comutatorul. Băutura preferată începe să curgă în bolul de sticlă de unde o puteți turna în ceașca preferată. Datorită rezervorului de apă cu o capacitate de 1,25 litri puteți prepara până la 10 cești de cafea excelentă. Cu toate acestea, nu trebuie să o consumați pe toată deodată. Aparatul oferă o funcție practică de menținere la cald, astfel încât cafeaua rămâne pregatită de servire atâta timp cât aveți nevoie. Filtru permanent este detașabil si lavabil, astfel încât întreținerea este o joacă de copii. Utilizarea aparatului nu este doar ușoară, ci și complet sigură. Cafetiera KP 2116 Easy este echipată cu elemente speciale de siguranță, care protejează împotriva supraîncălzirii periculoase. Și datorită picioarelor anti-alunecare își păstrează stabilitatea pe orice suprafață plană. În plus cana este completată de un capac practic, astfel ca băutura să nu se verse.
0,0 0
-1

Cafetieră ECG KP 2116 Easy

Cafetieră ECG KP 2116 Easy

Cumpărând obţineţi 1 Norocel

Descriere

Ziua începe mult mai plăcut cu o ceașcă de cafea bună. De aceea va recomandăm ECG KP 2116 Easy, un aparat pentru preparat cafea prin picurare, creat pentru a vă face dimineața mai relaxată și placută, sau cliepele petrecute cu oaspeții și familia.


Utilizarea este extrem de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să umpleți rezervorul cu apă, să adăugați cafea măcinată sau ceai în filtru - folosind cupa de măsurare - și să apăsați comutatorul. Băutura preferată începe să curgă în bolul de sticlă de unde o puteți turna în ceașca preferată.

Datorită rezervorului de apă cu o capacitate de 1,25 litri puteți prepara până la 10 cești de cafea excelentă. Cu toate acestea, nu trebuie să o consumați pe toată deodată. Aparatul oferă o funcție practică de menținere la cald, astfel încât cafeaua rămâne pregatită de servire atâta timp cât aveți nevoie.

Filtru permanent este detașabil si lavabil, astfel încât întreținerea este o joacă de copii.

Utilizarea aparatului nu este doar ușoară, ci și complet sigură. Cafetiera KP 2116 Easy este echipată cu elemente speciale de siguranță, care protejează împotriva supraîncălzirii periculoase. Și datorită picioarelor anti-alunecare își păstrează stabilitatea pe orice suprafață plană. În plus cana este completată de un capac practic, astfel ca băutura să nu se verse.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 23 cm
Consum de energie: 750 W
Culoare: negru
Înălţime: 30,8 cm
Lăţime: 18 cm
Material: sticlă + metal + plastic
Volum vas: 1,25 l

Codul de catalog:

 805164
Distribuie
ecg

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide