Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cântar digital de bucătărie Bamboo Cântar digital de bucătărie Bamboo
 Cântarul digital pentru ingrediente, cântărește până la 5 kg cu o precizie de 1 g. Suprafața de cântărire este realizată din lemn de bambus cu o cântărire precisă datorită tehnologiei de precizie cu senzori. Posibilitate de alegere a unităților de măsură: kg/lb/oz. Alimentare: 1 x baterie CR2032, inclusă. Dimensiuni: 21 x 15,5 x 2,5 cm.
5,0 1
44

Cântar digital de bucătărie Bamboo

Cântar digital de bucătărie Bamboo

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCântarul digital pentru ingrediente, cântărește până la 5 kg cu o precizie de 1 g. Suprafața de cântărire este realizată din lemn de bambus cu o cântărire precisă datorită tehnologiei de precizie cu senzori. Posibilitate de alegere a unităților de măsură: kg/lb/oz. Alimentare: 1 x baterie CR2032, inclusă. Dimensiuni: 21 x 15,5 x 2,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Înălţime: 2,5 cm
Lăţime: 15,5 cm
Lungime: 21 cm

Codul de catalog:

 114161
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide