Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Capac din sticlă Tescoma UNICOVER, 24 cm Capac din sticlă Tescoma UNICOVER, 24 cm
  Doriți să utilizați o tigaie pentru înăbușit și gătit? Atunci, veți avea nevoie de un capac bun! Capacele din sticlă UNICOVER se potrivesc perfect pe tigăile și vasele TESCOMA, astfel încât să utilizați la maxim potențialul acestora.   Aceste capace sunt fabricate din sticlă rezistentă și masivă, fiind foarte durabile. Sunt destinate pentru tigăile Tescoma cu diametre corespunzătoare, dar pot fi folosite și pe alte vase cu guri potrivite. Materiale: sticlă rezistentă și masivă, toarte din plastic de calitate Întreținere ușoară. Garanție 3 ani.  
4,5 4
52

Capac din sticlă Tescoma UNICOVER, 24 cm

Capac din sticlă Tescoma UNICOVER, 24 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Doriți să utilizați o tigaie pentru înăbușit și gătit? Atunci, veți avea nevoie de un capac bun! Capacele din sticlă UNICOVER se potrivesc perfect pe tigăile și vasele TESCOMA, astfel încât să utilizați la maxim potențialul acestora.
 
Aceste capace sunt fabricate din sticlă rezistentă și masivă, fiind foarte durabile. Sunt destinate pentru tigăile Tescoma cu diametre corespunzătoare, dar pot fi folosite și pe alte vase cu guri potrivite. Materiale: sticlă rezistentă și masivă, toarte din plastic de calitate Întreținere ușoară. Garanție 3 ani.
 

Parametri şi specificaţii

Diametru: 24 cm
Greutate: 0,66 kg
Înălţime: 6,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: plastic + sticlă

Codul de catalog:

 115239
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide