Tescoma Oală GrandCHEF, 24 cm Tescoma Oală GrandCHEF, 24 cm
 Oala GrandCHEF cu bază de inducție din oțel inoxidabilși mânere din oțel inoxidabilpotrivită pentru utilizare pe aragaz și în cuptor. Un ajutor excelent pentru uz profesional și casnic.   Oala GrandCHEF are un aspect retro-profesional. Suprafața din aluminiu periateste protejată de un strat foarte rezistent, datorită căruia oala nu își schimbă aspectul nici în timpul utilizării intensive și al spălării în mașina de spălat vase.Are un strat antiaderent de calitate și rezistent, împotriva lipirii. Întreținere ușoară. Garanție 5 ani.  
5,0 1
174

Tescoma Oală GrandCHEF, 24 cm

Tescoma Oală GrandCHEF, 24 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereOala GrandCHEF cu bază de inducție din oțel inoxidabilși mânere din oțel inoxidabilpotrivită pentru utilizare pe aragaz și în cuptor. Un ajutor excelent pentru uz profesional și casnic.
 
Oala GrandCHEF are un aspect retro-profesional. Suprafața din aluminiu periateste protejată de un strat foarte rezistent, datorită căruia oala nu își schimbă aspectul nici în timpul utilizării intensive și al spălării în mașina de spălat vase.Are un strat antiaderent de calitate și rezistent, împotriva lipirii. Întreținere ușoară. Garanție 5 ani.
 

Diametru: 24 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 12 cm
Lungime: 33,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: metal
Vitroceramică: Da
Volum: 4,5 l
 115238
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide