Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceainic din inox Orion WHITELINE cu fluier, 2,9 l Ceainic din inox Orion WHITELINE cu fluier, 2,9 l
 Ceainicul alb elegant cu fluier cu balamale este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este perfect atât pentru bucătăriile clasice, cât și pentru cele moderne. Volumul utilizabil este de 2,3 l, apa se toarnă convenabil prin deschiderea largă, trebuie doar să îndepărtați capacul. Mânerul metalic practic din aliaj de zinc este vopsit prin pulverizare și are o suprafață de prindere din lemn de cauciuc. Acest lucru asigură o bună manevrare la umplerea și turnarea apei. Materialul utilizat asigură o bună distribuție a căldurii și încălzirea apei nu numai pentru cafea sau ceai, este conceput pentru toate tipurile de aparate, inclusiv pentru inducție. Vă recomandăm să folosiți mănușă de bucătărie, corpul ceainicului este fierbinte, iar aburul fierbinte vă poate arde. Vă atenționăm că fundul din oțel inoxidabil se poate înnegri atunci când se folosește un aragaz cu gaz, dar acest lucru nu prezintă un defect. Gătiți pe o plită de dimensiuni corespunzătoare diametrului fundului, umpleți cel puțin pe jumătate pentru a evita supraîncălzirea, decolorarea și fierberea apei, ceea ce nu poate fi un motiv de reclamație. Dacă apare calcarul după un timp, nu trebuie decât să fierbeți apă și oțet în ceainic, apoi clătiți-l corespunzător și spălați-l cu apă caldă și detergent.
3,0 1
150

Ceainic din inox Orion WHITELINE cu fluier, 2,9 l

Ceainic din inox Orion WHITELINE cu fluier, 2,9 l

1 review-uri
149,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 149,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 41 Norocei

DescriereCeainicul alb elegant cu fluier cu balamale este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este perfect atât pentru bucătăriile clasice, cât și pentru cele moderne. Volumul utilizabil este de 2,3 l, apa se toarnă convenabil prin deschiderea largă, trebuie doar să îndepărtați capacul. Mânerul metalic practic din aliaj de zinc este vopsit prin pulverizare și are o suprafață de prindere din lemn de cauciuc. Acest lucru asigură o bună manevrare la umplerea și turnarea apei.

Materialul utilizat asigură o bună distribuție a căldurii și încălzirea apei nu numai pentru cafea sau ceai, este conceput pentru toate tipurile de aparate, inclusiv pentru inducție.

Vă recomandăm să folosiți mănușă de bucătărie, corpul ceainicului este fierbinte, iar aburul fierbinte vă poate arde. Vă atenționăm că fundul din oțel inoxidabil se poate înnegri atunci când se folosește un aragaz cu gaz, dar acest lucru nu prezintă un defect. Gătiți pe o plită de dimensiuni corespunzătoare diametrului fundului, umpleți cel puțin pe jumătate pentru a evita supraîncălzirea, decolorarea și fierberea apei, ceea ce nu poate fi un motiv de reclamație. Dacă apare calcarul după un timp, nu trebuie decât să fierbeți apă și oțet în ceainic, apoi clătiți-l corespunzător și spălați-l cu apă caldă și detergent.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 20 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 22 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Vitroceramică: Da
Volum: 2,9 l

Codul de catalog:

 130913
Distribuie
orion

Review-uri

3,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide