Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 60 cm Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 60 cm
 Ceas adeziv modern, de culoare neagră, care în loc de cifre are nişte linii expresive dispuse în cerc. Ceasul se poate lipi după cum doriţi pe o suprafaţă pentru a crea un interior atipic şi stilat. Mecanismul ceasului se poate agăţa de un cârlig. Acest ceas este atât practic, dar mai ales un accesoriu de design pentru interior.   Ceasul este mate şi lungimea fiecărei linii este de 20 cm. Diametrul cadranului este de 10 cm. Ceasul funcţionează cu o baterie AA care nu este inclusă în pachet.
4,5 79
75

Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 60 cm

Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCeas adeziv modern, de culoare neagră, care în loc de cifre are nişte linii expresive dispuse în cerc. Ceasul se poate lipi după cum doriţi pe o suprafaţă pentru a crea un interior atipic şi stilat. Mecanismul ceasului se poate agăţa de un cârlig. Acest ceas este atât practic, dar mai ales un accesoriu de design pentru interior.
 
Ceasul este mate şi lungimea fiecărei linii este de 20 cm. Diametrul cadranului este de 10 cm. Ceasul funcţionează cu o baterie AA care nu este inclusă în pachet.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 60 cm
Greutate: 0,23 kg
Material: Plastic

Codul de catalog:

 678564
Distribuie
stardeco

Review-uri

4,5 (79 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide