Menu
Ceas de perete Future Time FT9600SI Modular chrome, de design, autoadeziv, diam. 60 cm Ceas de perete Future Time FT9600SI Modular chrome, de design, autoadeziv, diam. 60 cm
 Dacă doriţi să vă personalizaţi ceasul după propria imaginaţie, atunci acest ceas autoadeziv va fi ideal pentru dvs. Este conceput pentur diametrul de 60 cm, dar poate fi şi de 80 cm. Cifrele e puteţi dispune diferite, găsind inspiraţie în galeria de imagini. Este inclus şi un şablon pentru dispunerea cifrelor. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5 V.   Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.   Parametri tehnici   Diametru cadran: 9,5 cm Adâncime cadran: 3 cm Dimensiuni cifre: 9 x 2 cm Adâncimea cifrelor pe perete: 1,5 cm
5,0 1
299

Ceas de perete Future Time FT9600SI Modular chrome, de design, autoadeziv, diam. 60 cm

Transport gratuit

Ceas de perete Future Time FT9600SI Modular chrome, de design, autoadeziv, diam. 60 cm

1 review-uri
298,99 Lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 20. 12. 2019  
Cumpărând obţineţi 55 Norocei

DescriereDacă doriţi să vă personalizaţi ceasul după propria imaginaţie, atunci acest ceas autoadeziv va fi ideal pentru dvs. Este conceput pentur diametrul de 60 cm, dar poate fi şi de 80 cm. Cifrele e puteţi dispune diferite, găsind inspiraţie în galeria de imagini. Este inclus şi un şablon pentru dispunerea cifrelor. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5 V.
 
Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.
 
Parametri tehnici
 
Diametru cadran: 9,5 cm
Adâncime cadran: 3 cm
Dimensiuni cifre: 9 x 2 cm
Adâncimea cifrelor pe perete: 1,5 cm

Culoare: argintiu
Material: metal
 680932
Distribuie
futuretime

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide